Show simple item record

dc.contributor.authorHernández, Rebeca
dc.contributor.authorKnop, Julia
dc.contributor.authorMartín Garrido, Ana
dc.date.accessioned2014-04-04T11:31:56Z
dc.date.available2014-04-04T11:31:56Z
dc.date.issued2014-04-04
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10366/123136
dc.descriptionTexto traducido por alumnos de las asignaturas "Lengua Portuguesa IV y traducción" y "Traducción de textos literarios portugueses", de la Universidad de Salamanca.es_ES
dc.description.abstract"Arte Culinario" (1906), de Júlia Lopes de Almeidaes_ES
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isospaes_ES
dc.relation.ispartofseriesQuarto de Traducción;2.2
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.subjectTraducción e interpretaciónes_ES
dc.subjectPortugués (Lengua)es_ES
dc.subjectTranslation e interpretationes_ES
dc.subjectPortuguese (Language)es_ES
dc.titleJúlia Lopes de Almeida, "Arte Culinario" (1906)es_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/otheres_ES
dc.subject.unesco5701.12 Traducciónes_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported